Ingrediënten:
150 gram grove havervlokken
100 gram gemengde noten
30 gram gesmolten kokosolie
1 eetlepel pumpkin spice kruiden
40 gram pompoenpitten
20 gram kokosrasp
2 dadels + 2 eetlepels water
1/2 theelepel (keltisch) zeezout
Wat heb je nodig?
Oven
Bakpapier
Hoe maak je het?
Verwarm de oven voor op 150 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier
Meng in een grote kom de havermout, noten, zaden en kokosrasp
Pureer de dadels met het water met een staafmixer tot een glad mengsel
Voeg de gesmolten kokosolie, dadelmengsel, kruiden en het zout toe en meng goed door elkaar
Verspreid het mengsel gelijkmatig op de bakplaat en bak 25 tot 30 minuten in de oven. Roer elke 10 minuten voor een gelijkmatige goudbruine kleur. Let op dat het niet verbrandt
Haal uit de oven en laat afkoelen op de bakplaat
Bewaar in een luchtdichte pot